Meggyes piskóta
Hozzávalók:
- 20 dkg eritrit
- 4 db tojás
- 20 dkg durumliszt
- 1 sütőpor
- 1 dl kókuszolaj
- 1 dl tej
- 1 zacskó fagyasztott meggy
Elkészítés:
1. A tojásokat szétválasztjuk.
2. Tojássárgájába rakom az eritritet kikeverem.
3. Majd hozzáadom a kókuszolajat,tejet,lisztet és a sütőport.
4. Fehérjét felverem habbá,majd fakanállal lágyan a masszához adom.
5. Sütőpapírral kibélelt tepsibe beleöntőm a masszát.
6. Kiolvasztott meggyet beleszorom.
7. Előmelegített sütőben 190fokon alsó-felsőn addig sütőm amíg barna nem lesz a teteje.(Egy fogpiszkáló segítségével néha szúrom ha már nem ragad rá akkor kész)

Lángos
Hozzávalók:
- 1 kg durumliszt
- 140 g kefír
- 3-5 dl tej
- 2 dkg élesztő
- 1/2 dl kókuszolaj
- 1 db tojás
- 1 kiskanál só
Elkészítés:
1. Belemérünk mindent egy tálba és összekeverjük.Majd éjszakára betesszük a hűtőbe.(Ha a tálnak nincs teteje akkor takarjuk le fóliával)
2. Másnap a tésztát olajban megsütjük.Ízlés szerint bármi mehet rá.
3. Hűtőben a tészta 1 hétig eláll.

Gofri
Hozzávalók:
- 40 dkg durumliszt
- 400 ml tej
- 4 db tojás
- 4 ek vaj (Rama)
- 3 cs Update1 Vanília Sweet
- 1 cs sütőpor
Elkészítés:
1. A száraz hozzávalókat összekeverem egy tálban.Az olvasztott vajat,tejet és a tojást egy másik tálban felvertem.
2. A folyékony hozzávalókat összedolgoztam a száraz hozzávalókkal.Addig keverem amíg jó sűrű de kissé folyós masszát kaptam.(Ha nem lesz annyira folyós akkor nyugodtan adj hozzá egy kis tejet)
3. A gofrisütőt kikenem kókuszolajjal és adagonként kisütöttem.
4. A tetejét megkentem Diablo fehércsokis mogyorókrémmel.(cukormentes)

Durum pizza
Hozzávalók:
- 1 kg durumliszt
- 4,5 dl langyos víz
- 2 dl kanál olívaolaj
- 2-4 teáskanál só
- 5 dkg élesztő
Elkészítés:
1. Egy kisebb tálban keverj el 2 dl langyos tejben,1 púpozott teáskanál lisztet,morzsold bele az élesztőt.15 percig hagyd pihenni szobahőmérsekleten.
2. A lisztet szitáld át,add hozzá a sót ízlés szerint.Csinálj egy lyukat a közepébe.
3. Öntsd a lyukba a felfuttatott élesztőt,a 2 evőkanál olívaolajat,majd öntsd hozzá fokozatosan a 4,5 dl vizet.Dagaszd legalább 10 percig.Akkor jó a tészta,ha tapintásra enyhén nedves,de a dagasztás közben nem ragad hozzá a tál széléhez.
4. Egy tálban meleg helyen 2 órát hagyd állni.Majd formálj belőle 7 db gombócot és nyújtsd ki őket.
5. Ízlés szerint bármilyen pizzát csinálhatunk.Előmelegített sütőben 220 fokon (alul-felül,légkeverés) 15-20 percig sütjük.
